Το γκρουπάκι μας στο FACEBOOK!!!

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Νέα μπλόκα στο Ορμένιο!!!









     Νέα μπλόκα θα έχουμε στο Ορμενίο απο αύριο. Αγανακτισμένο τμήμα του ανδρικού πληθυσμού της περιοχής μας θα κλείσει το δρόμο και το τελωνείο ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την ποιότητα των προσφερομένων ερωτικών υπηρεσιών στην πόλη του Σβίλεγκραντ, όπως δημοσιεύει σε βαρυσήμαντο άρθρο που κανείς δε θα ξεχάσει, γνωστό θρακιώτικο site. 
  Όπως χαρακτηριστικά μας αναφέρει ο Βρασίδας, ένας απο τους  πολλούς διαμαρτυρόμενους, δεν είναι πλέον εύκολο να βρείς τις νεαρές ξανθιές αιθέριες υπάρξεις που πλημμύριζαν παλιά το Σβίλεγκραντ. Οι περισσότερες πλέον είναι ηλικιωμένες, χοντρές και άσχημες με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κίνητρο για να κάνεις ούτε μια μικρή επιδρομή στη γείτονα χώρα. Ο Βλαδίμηρος απο την άλλη μας λέει ότι πλέον ούτε για βενζίνη και ψώνια δεν θέλει να πάει στη Βουλγαρία για να μην νοσταλγήσει τα παλιά μεγαλεία..........και πάθει καμια κατάθλιψη. 
     Τον αγώνα των αγανακτισμένων υποστηρίζουν η ένωση βενζινοπωλών και η ένωση σούπερ μάρκετ Σβίλεγκραντ που βλέπουν το τζίρο τους να πέφτει κατακόρυφα όπως επίσης και οι δερματολόγοι της πόλης μας που επίσης είδαν πτώση στις δουλειές τους αφου πλέον σπάνια κολλάει κανείς κάτι.....

Tα κείμενα που δημοσιεύονται στην παρούσα ιστοσελίδα είναι προϊόντα επινόησης των συντακτών της ιστοσελίδας. Κανένα δημοσίευμα δεν περιέχει αληθινή είδηση. Διάβασε όρους χρήσης ιστολογίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου