Το γκρουπάκι μας στο FACEBOOK!!!

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

“Do not double-park BRE ΓΑΙDΟΥΡi....! ” - Η νέα δημοτική πρωτοβουλία για το πρόβλημα του διπλοπαρκαρίσματος.


    



    Μετά την τεράστια επιτυχία του προγράμματος “Roads Open Access To Deliver Safety / SAFE ROADS” σχετικά με την ασφαλή οδήγηση που έλαβε χώρα στο χώρο του Δημαρχείου, ο Δήμος Ορεστιάδας προχωρά το επόμενο Σαββατοκύριακο στο επόμενο και ειδικά σχεδιασμένο για την πόλη της Ορεστιάδας πρόγραμμα με τίτλο “Do not double-park BRE ΓΑΙDΟΥΡi....! ”. 
 Πιο αναλυτικά, θα τοποθετηθεί ειδικό αυτοκινήτο που θα αποτελεί ενα εικονικά διπλοπαρκαρισμένο επι της οδού Κων/πόλεως οχήμα στο οποίο και θα μπορεί να εισέρχεται ο κάθε ενδιαφερόμενος δημότης που έχει εθιστεί στο διπλοπαρκάρισμα. Αμέσως μετά την είσοδό του θα κλειδώνουν οι πόρτες του αυτοκινήτου και θα αρχίζει η αναπαραγωγή μεσω των ηχείων του οχήματος, διαφόρων και ασταμάτητων ύβρεων που ηχογραφήθηκαν και τις οποίες  ξεστομίζει σε καθημερινή βάση κάθε νοήμων δημότης οταν ο ίδιος αντικρύζει  ενα διπλοπαρκαρισμένο όχημα, έτσι ώστε να μπορέσει ο ίδιος ο οδηγός να εμπεδώσει τη δυσαρέσκεια των συνδημοτών του. 
  Μετά την έξοδο απο το συγκεκριμένο όχημα, ειδική ομάδα κορυφαίων αναλυτών οδικών χαρτών θα αναλαμβάνει τον αδιόρθωτο  οδηγό και θα τον διαφωτίζει για την ύπαρξη  παράλληλων και καθέτων οδών, στις οποίες εξίσου μπορεί να παρκάρει το όχημά του για την περίπτωση που μέχρι τώρα αγνοεί την ύπαρξή τους. 
  Τέλος, αξίζει να αναφερθεί οτι χορηγός του συγκεκριμένου προγράμματος είναι μία εταιρεία ενος πασίγνωστου ενεργειακού ποτού η οποία και θα προσφέρει μια κάσα ενεργειακά ποτά σε κάθε αμετανόητο οδηγό, έτσι ώστε να μπορέσει ο ίδιος να πάρει την ενέργεια που χρειάζεται τις πρώτες μέρες και μέχρι να συνηθίσει ο οργανισμός του στην τεράστια προσπάθεια που θα κάνει να περπατήσει λίγα μέτρα περισσότερο, καθώς θα επιλέγει μία κανονική θέση παρκινγκ σε παραδίπλα τετράγωνο αντί να διπλοπαρκάρει επι της Κων/πόλεως. Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι η αφύπνιση του επίμονα αδιάφορου οδηγού έτσι ώστε να περιορισθεί το παραπάνω φαινόμενο.

Tα κείμενα που δημοσιεύονται στην παρούσα ιστοσελίδα είναι προϊόντα επινόησης των συντακτών της ιστοσελίδας. Κανένα δημοσίευμα δεν περιέχει αληθινή είδηση. Διάβασε όρους χρήσης ιστολογίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου